Lëri të tjerët të krijojnë jetën që duan!

“Ti je këtu, në këtë planet të shkëlqyer, i pajisur me këtë fuqi të mrekullueshme për të krijuar jetën tënde!
Nuk ka kufij për ato që mund të krijosh për Veten, sepse aftësia jote për të menduar është e pafundme.
Por nuk mund të krijosh jetën e të tjerëve, nuk mund të mendosh për ta; dhe nëse përpiqesh t’u imponosh të tjerëve mendimet e tua, vetëm do të tërheqësh forca të ngjashme drejt Teje. Prandaj, lëri të tjerët të krijojnë jetën që duan.”

Rhonda Byrne

ObserverKult