Letër e bukur dashurie nga Johhny Cash: “Kam fat që jetoj me gruan më të mrekullueshme që kam njohur ndonjëherë…”

Një urim i përzemërt për ditëlindje nga Johnny Cash për bashkëshorten e tij, June, cilësohet si njëra ndër më të bukurat letra dashurie të të gjithë kohërave.

Legjenda e muzikës Country, Johhny Cash i ka shkruajtur këtë letër bashkëshortes në prag të Shën Valentinit me rastin e 65-vjetorit të lindjes së saj .

Gruas më të mrekullueshme që kam njohur ndonjëherë…

U rritëm bashkë dhe u mësuam me njëri- tjetrin. Mendojmë njëlloj dhe lexojmë njëri-tjetrin. Dimë çfarë duam pa pyetur njëri –tjetrin. Ndonjëherë edhe grindemi ose e marrim njëri-tjetrin për të mirëqenë.

Por ndodh, si sot, që unë të bie në mendime dhe kuptoj që jam me fat, sepse kam ndarë jetën me gruan më të mrekullueshme që kam njohur“…/ObserverKult