‘Letërsia dhe Kodet’, flet autorja Albanë Mehmetaj (Video)

Albanë Mehmetaj është një studiuese e re e letrave shqipe, e cila ka dëshmuar se ka dije e guxim t’u rreket temave të mëdha.

Libri i saj i fundit ‘Letërsia dhe Kodet , shënime dhe studime’, sapo ka dalë nga shtypi. Për më shumë flet vet autorja, Albanë Mehmetaj.