Libra të rinj nga Krasniqi, Aliu dhe Dulahi (Video)

Në kuadër të rubrikës Libra të rinj, ObserverKult ju prezanton tri libra nga tre autorë.
Uran Krasniqi, Gëzim Aliu dhe Valdeta Dulahi vijnë para lexuesve me ese, monografi dhe vëllim poetik.
Ju ftojmë ta ndiqni video-prezantimin:

ObserverKult

Kliko edhe:

INTERVISTË ME STUDIUESIN DHE SHKRIMTARIN AGRON GASHI (VIDEO)

ObserverKult