Liliana Çavolli: O, zambaku i Prizrenit (teksti dhe kënga)

O zambaku i Prizrenit,
o zambaku i bardhë,
O zambaku i Prizrenit,
o zambaku i bardhë,
Aman, aman, aman-o.
Që lulzon Prizrenin
Aroma yte
ma mbush zemrën plot me gëzim
La, la, la…
N’aksham t’bukur të Prizrenit
N’vesë t’agimit që shëndritë
porsi lule e argjendit
shkon gjithnji tu hijeshu
Aman, aman, aman-o .
Që lulzon Prizrenin
Aroma yte
ma mbush zemrën plot me gëzim
La, la, la…