Lindita Ahmeti: Letër vëllait

(Me rastin e ditëlindjes)

Asgjë të re s’ka o vēlla
Gjërat janë të vjetra
Edhe të tjerat
Pemëve u bie sëmundja
Si gjithmonë
Kullës i bie gëlqerja
Si e di
Motër e jozefit u kthye
Në degë të manaferrës
E njejta punë
Vetëm unë jam tjetër
Vetëm unë ta dëgjoj zërin

ObserverKult

LEXO EDHE:

Lindita Ahmeti: Dyzet ditë zie për vëllain tim

Xhabir Ahmeti: Luran, të duam dhe do të të duam deri në frymën e fundit!

Xhabir Ahmeti: O Lurani i babit, sot u mbushën dy muaj që s’të kam në shtëpi

Xhabir Ahmeti: Përkujtim për djalin tonë të mirë, Luranin!

Dhimbja e babait për të birin: Ti ke mbetur në zemrat tona, bir, për jetë e mot…