Luan Zhegu: Imazhi yt më shfaqet përpara ngadalë (teksti dhe kënga)

Ti trokite tek dera
apo ish dimri vallë?
Imazhi yt më shfaqet
përpara ngadalë.

Të pyes një çast: ”Më do?”,
ti s’më thua një fjalë,
veçse skuqesh lehtë
dhe bën të ikësh larg.

“Mos ik!” thërret zemra,
Diçka do ta them,
dhoma pa ty më duket
e vogël dhe e shkretë.