Mariza Ikonomi & Erion Korini: Prapë ne do i themi njëri tjetrit- shpirt (teksti dhe kënga)

Kënga “Edhe shpirti qan” kënduar nga Mariza Ikonomi dhe Erion Korini.

Kur të pash papritur ndjeva mall
edhe fati që na njohu qan
Pse i tham ashtu në kokëfortësi “më mirë të ndarë”,
Se na dukej dobësi të thuash “Më fal!”

Kaq shumë kujtime që më vinë tani,
më bëjnë të qesh e të qaj si fëmijë
Nëse është edhe për ty kjo ndjenjë
më thuaj,
Se heshtja jote do më bëj më shumë të vuaj

Ka shumë vite që e vuaj brenda,
se u ndamë papritur për një vogëlsi
Dhe një pyetje më rëndon në zemër,
Se për njëri-tjetrin u bëmë egoist
Sa i hidhur faji të pranohet,
edhe pse e dimë që kemi bërë gabim
Por sa herë që zemrat do të takohen
Prapë ne do i themi njëri tjetrit- shpirt

ObserverKult

Lexo edhe:

PIRRO ÇAKO & MARIZA IKONOMI: SIKUR TA DISH, TI TË VËRTETËN (TEKSTI DHE KËNGA)