Mjerë ai vend ku përçmohen mendjet e lartësohen muskujt…

ObserverKUlt ua sjell disa thënie nga autorë të ndryshëm:

-Në çdo fushë të jetës janë të paktët që dinë; të shumtët janë injorantë./ Soren Kierkegaard
-Mjerë ai vend ku përçmohen mendjet e lartësohen muskujt./ Sveva Casati Modignani
-Rrallë ndodh që virtyti e dija të banojnë nën të njëjtën çati./Francesco Petrarca
-Ajo që dimë është një pikë ujë, ajo që nuk dimë është një oqean./Isaac Newton
-Nuk jam aq i ri sa të di gjithçka./Oscar Wilde
-Kureshtja dhe jo dyshimi është baza e dijes./ Abraham Heschel
-Kush di shumë, shumë dyshon./ Enea Silvio Piccolomini

ObserverKult

—————-

Lexo edhe:

JULIA ROBERTS: UNË JAM NË TË 50-TAT, E DI KUSH JAM DHE E DI SE ÇFARË DUA