“Monument kulture që është lënë në harresë”- Ben Blushi poston foton nga banesa e gjyshërve në Elbasan

Nëpërmjet një postimi në Instagram, teksa ka shpërndarë një foto nga banesa, Blushi shkruan se ky monument kulture është lënë në harresë.

Reagimi:

Shtëpia jonë në lagjen “Kala” Elbasan

Shtëpia ku kanë lindur Dhimitër Shuteriqi, Simon Shuteriqi gjyshi dhe stërgjyshi im si dhe Konstandin Kristiforidhi, daja i tyre.

Bashkia e Elbasanit nuk ka bërë asgjë për ta shpëtuar këtë monument kulture nga rrënimi i historisë.

Lexo edhe:

BEN BLUSHI NDRYSHON DESTINACION, BËHET DREJTOR NË NJË TELEVIZION TJETËR

ObserverKult