Morrisey: Jeta është stallë derrash (teksti dhe kënga)

“Jeta është stallë derrash”, këndon Morrisey

Është po i njëjti S.O.S. i vjetër
Ama me fate flakë të reja të shkërdhyera
Prandaj edhe një herë po të drejtohem ty
Edhe një herë po të drejtohem ty
Është po i njëjti S.O.S. i vjetër
Ama me fate flakë të reja të shkërdhyera
Në shpirt jam i njëjti
Ama ti këtë sigurisht e ke ditur
Jeta është stallë derrash
Jeta është stallë derrash
Jeta është stallë derrash
Jeta është stallë derrash
Jeta është stallë derrash
Jeta, jeta është stallë derrash
Jeta, jeta është stallë derrash
Jeta është stallë derrash
Po qe se nuk e di këtë
Atëherë ç’dreqin di?
Çdo çast të jetës sime jetoj sall për ty
Ndërsa ti mund të shitosh
Dhe mund të më shkelmosh nga treni
Prapë do t’ia dal mbanë
Prapë do t’ia dal mbanë
Jeta, jeta është stallë derrash
Jeta është stallë derrash
Gjithë jetën e lume kam ndërruar marshet
Ama në shpirt kam mbetur i njëjtë
Këtë ti sigurisht e ke ditur
S’mund të të arrij
S’mund të të arrij
S’mund të të arrij dot
Të lutem a mund ta ndalosh kohën?
A mund ta ndalosh dhembjen?
Kam të ftohtë
Prapë po vaposem
A mund ta ndalosh këtë dhembje?
A mund ta ndalosh këtë dhembje?
Bile edhe në çastin e fundit të jetës sime
Prapë po dashurohem
Prapë
Bile edhe në çastin e fundit të jetës sime
Prapë po dashurohem
Prapë
Prapë
Prapë
Prapë po dashurohem
Prapë
Prapë
Prapë.

Përktheu: Fadil Bajraj

ObserverKult

Morrisey

Lexo edhe:

BOB DYLAN: VIZIONET E JOHANNËS