Mos i harro ëndërrat e tua dhe lufto për to!

“Mos i harro ëndërrat e tua dhe lufto për to.
Ti duhet ta dish se çfarë dëshiron nga jeta.
Vetëm diçka e bën të pamundur realizimin e ëndrrave të tua: frika nga dështimi.”/ ObserverKult