Nëse ai nuk po përpiqet t’ju bëjë të lumtur, atëherë kthejeni atë “nga” ka ardhur…

sherry argov

Nga: Sherry Argov

Lumturia jote. Kjo është pamja madhështore. Asnjëherë mos e vrisni mendjen se çfarë mendon një burrë për ju – derisa ai t’ju tregojë se kujdeset për t’ju bërë të lumtur.

Nëse ai nuk po përpiqet t’ju bëjë të lumtur, atëherë kthejeni atë “nga” ka ardhur, sepse fitorja e tij nuk do të ketë asnjë përfitim.

Në fund të ditës, lumturitë, gëzimi… dhe po, stabiliteti juaj emocional, këto përbëjnë të vetmin matës që duhet të keni vërtet.

ObserverKult

——————————

Lexo edhe:

SA MË SHUMË TË DASHUROHESH ME NJË KUJTIM, AQ MË I FUQISHËM DHE MË…

Në këtë artikull do të mund të lexoni disa nga thëniet më të bukura të autorit të famshëm të romanit “Lolita”, Vladimir Nabokov.

“Sa më shumë të dashurohesh me një kujtim, aq më i fuqishëm dhe më i çuditshëm bëhet ai”.

“Vetmia si një situatë mund të kurohet, por si një gjendje mendore është një sëmundje e pakurueshme”.

“Krijesat e para në tokë që e kuptuan konceptin e kohës ishin edhe krijesat e para që buzëqeshën”.

“Vitet e tëra me vuajtje në heshtje më kanë mësuar rëndësinë e vetëkontrollit”.

“Shuarja e një dallge nuk mund t’i japë kuptim gjithë detit”.

“Ne jetojmë jo vetëm në një botë me mendime, por gjithashtu në një botë me gjëra. Fjalët pa eksperiencë janë të pakuptimta”.

“Gjenialiteti është të gjesh lidhjet e padukshme midis gjërave”.

“Mos u mërzit me shiun, ai thjesht nuk di se si të bjerë mbrapsht”.

“Jeta është thjesht një pjesë e vogël drite midis dy errësirave të pafundme”…

Tekstin e plotë e gjeni KËTU