Nexhmije Pagarusha & Ardit Gjebrea: Kur një ditë të kthehesh ti (teksti dhe kënga)

Kënga “Kur një ditë të kthehesh ti”, interpretuar nga Nexhmije Pagarusha dhe Ardit Gjebrea

Fjalët tua aq të rrejshme
Qen’ të vrazhda për me zgju dashninë time
As që dite me ngushllue
As në çastet kur për ty unë sytë i meksha

N’fjalët tua aq të vrazhda
S’qen’ në gjendje me pajtue zemrën time
Ishin vetëm sytë e tue
Asgjë tjetër nuk na lidhte

Kur një ditë të kthehesh ti
I përbuzur nga të gjithë
Dhe dëshron ta kesh’  pran ndokend afër veti
Mos kërko strehim te unë
Se ngrohtësia në shpirtin tim
Ka shumë kohë që fluturoj
Për ty n’amshim
Kur një ditë të kthehesh ti
Dhe kupton se je fajtor
Se unë ende po jetoj pa fat n’vetmi
Dhe çkado që tash premton
Është shumë vonë për shpresën tone
Për urrejtje dhe dashni për ne të dy

Çdo mesnatë unë t’ shoh në ëndërr
Gjoja se po fle pranë meje si dikur
Çdo mesantë m’ zgjon kujtimi
Se më lodhi dashuria me kto ëndrra

Çdo mesnatë unë t’shoh në ëndërr
Si largohesh ti e heshur pa buzëqeshje
Fjalët e fundit janë për ty
Sytë e mi janë tuj lotu

Kur një ditë të kthehesh ti
I përbuzur nga të gjithë
Dhe dëshron ta kesh pranë ndokend afër veti
Mos kërko strehim të unë
Se ngrohtësia në shpirtin tim
Ka shumë kohë që fluturoj për ty n’amshim
Kur një ditë të kthehesh ti
Dhe kupton se je fajtor
Se unë ende po jetoj pa fat n’vetmi
Dhe çkado që tash premton
Është shumë vonë për shpresën tonë
Për urrejtje dhe dashni
Për ne të dy
Dhe çkado që tash premton
Është shumë vonë për shpresën tonë
Për urrejtje dhe dashni për ne të dy.

ObserverKult


Lexo edhe:

NEXHMIJE PAGARUSHA: E DEHUN JAM (TEKSTI DHE KËNGA)