Nexhmije Pagarusha: E dehun jam (teksti dhe kënga)

E dehun jam
kambët s’më mbajnë
Po më mundon
nji dashuri
Tash për çdo natë
pi raki edhe verë
Gjithken që e helmojnë
por mu po më ngushllon
Ti mundesh me m’shpëtu
të lutem m’ndihmo
Se jetën ma helmoj
ky sharap sharap
Çdo kohë
po t’shoh t’përqafuem me te
Si s’pate pak mëshirë
Me m’lanë në kohë ma t’mirë
Kur t’gjitha ty ti dhash
Prej kah kjo pabesi
Pse puthjet haram m’i ke ba

Kambët s’më mbajnë
sa fort kam pi
Dru se po vdes
pa dashuri
Tash për çdo natë
pi raki edhe verë
Gjithken që e helmojnë
por mu po më ngushllon
Ti mundesh me m’shpëtu
të lutem m’ndihmo
Se jetën ma helmoj
ky sharap sharap
Çdo gotë po t’shoh
t’përqafuem me te
Si s’pate pak mëshirë
Me m’lanë në kohë ma t’mirë
Kur t’gjitha ty ti dhashë
Prej kah kjo pabesi
Se puthjet haram m’i ke ba

E dehun jam
kambët s’më mbajnë
po më mundon
nji dashuni
oh sa fort kam pi
kambët s’më mbajnë
O sa e dehun
qenkam lodh për jetë
Jo jo hala do’t pi
Jo o sa e dehun jam
Kambët s’më mbajnë