Nexhmije Pagarusha & Liliana Çavolli: Perëndeshë e bukurisë më je…(teksti dhe kënga)

Perëndeshë e bukurisë je
un’ për tynë do t’pëlcas
dashurinë që kam në zemër
u bu bu si do t’ia bëj

Se n’andërr të shikoj
e kurrë s’të harroj
mos më mundo
o yll o xhan o zemër o

Jak unë e jake ti
jak o zemra ime
eja të rrojmë që të dy
në këtë botë.

Ilaçet nuk më bëjnë gjë
s’mi shërojnë plagët
përveçse syri yt i zi
që ma dogji zemrën.

Se n’andërr të shikoj
e kurrë s’të harroj
mos më mundo
o yll o xhan o zemër o

Jake unë e jake ti
jake o zemra ime
eja të rrojmë që të dy
në këtë botë.

ObserverKult

—————

Lexo edhe:

NEXHMIJE PAGARUSHA: O MOJ BUKUROSHE…(TEKSTI DHE KËNGA)