Nuk është e thënë se nëse e dashuron vërtet dikë medoemos duhet të jetosh me të

ika
Foto ilustrim

ObserverKult ua sjell disa thënie të shkrimtarit italian, Alessandro Baricco:

Asgjë tjetër në botë nuk është kaq i palumtur sa njeriu.

Nuk është e thënë se nëse e dashuron vërtet dikë, gjëja më e mirë do të jetë medoemos, të jetosh me të.

Kur nisesh, duhet të lësh pas një pretekst për t‘u kthyer.

Jetës i mungon gjithnjë diçka që të jetë e përsosur.

Vdesin në të njëjtën frymë: të dashuruarit .

Lumturinë e zbulon kur nuk e ke më, sepse është kështu që na e hedh jeta.

Nganjëherë fjalët nuk mjaftojnë. Atëherë nevojiten ngjyrat, format, tingujt dhe emocionet.

ObserverKult


Lexo edhe:

KUNDERA: NUK MUND TË JENI TË DASHURUAR DHE TË MENÇUR NË TË NJËJTËN KOHË!