Osho: Të jesh fatkeq është e lehtë…

“Të jesh fatkeq është e lehtë; kushdo është i aftë të bëhet i tillë dhe nuk kërkon asgjë, as arsye, as burrëri.
Ja përse në të gjithë botën ka kaq shumë fatkëqij: fatkeqësia është e lirë, nuk kushton asgjë, është falas.
Por për të arritur Lumturinë, njeriu duhet të flijojë shumë gjëra.”