Parashqevi Simaku: Sa më do kurrë s’ma the (teksti dhe kënga)

Doli goca në penxhere
Për me pa se kush po vjen
Po na vjen nji djalë beqar
Zemrën time ma ka marrë

Oj, oj, lajle
Kujtova se binte shi
Ato ishin lotët e mi.

Ndoshta jam dhe fukara
Por nuk blihem me para
Mos ma kesh moj me hile
Sa më do moj kurrë s’ma the.

LEXO EDHE: PARASHQEVI SIMAKU, GRUAJA QË THEU “TABUTË” E KOHËS