“Për ty Atdhe”, Inva Mula e interpreton këngën e mirënjohur (teksti dhe kënga)

Për ty Atdhe
më të bukurën këngë
me fuqinë e kësaj zemre do të këndojë
për këto male
për këto fusha të gjana
për këtë vend ku sot i lumtur jetoj.

Për këto male
për këto fusha të gjalla
për këtë vend ku sot i lumtur jetoj

I bukur je
ngrihesh madhështor
si kështjellë e pamposhtur ti qëndron
në mes dallgësh
shkëmb graniti, vigan
s’u përkule nga çdo stuhi e tufan.

Këngën mund ta dëgjoni duke klikuar KËTU

ObserverKult

————————————

Lexo edhe:

ÇUN LAJÇI: JAM KOSOVË E KAM MALL