Petro Marko: Sa zor është t’i futesh tjetrit në zemër, në kokë!

Petro Marko:

“Sa zor është t’i futesh tjetrit në zemër, në kokë! Po t’u shkruhej njerëzve në sy e në fytyrë mendimi, shpirti, rruga, puna, qëllimi atëherë bota do të kishte marrë tjetër drejtim….
Po shumë fytyra janë si nata…dhe hajde kupto të lutem, se ç’mbulon dhe ç’fsheh nata!”

ObserverKult