Redon Makashi & Mira Konçi: Do të kalojnë vitet… (teksti dhe kënga)

Dua që sa herë unë të mendoj
vitet e shkollës unë të kujtoj
dhe atëherë do të them me sinqeritet
se janë vitet më të bukura në jetë.

Do të kalojnë vitet
por ne s’do t’harrojmë
vitet e shkollës
dhe pse të tjera do të shkojnë

Do të kemi pranë
të tjerë miq edhe shokë
por shokët e shkollës
s’do t’i harrojmë

Për jetën e bukur shkollore
Do të kemi gjithmonë emocione
Mos i harroni këto kujtime
Që mban, jeta jonë…

Dua që sa herë unë të mendoj
vitet e shkollës unë të kujtoj
dhe atëherë do të them me sinqeritet
se janë vitet më të bukura ne jetë.

Do të kalojnë vitet
por ne s’do t’harrojmë
vitet e shkollës
dhe pse të tjera do të shkojnë