reklamë

Rekomandime leximi nga Xhavit Beqiri

Në rubrikën Rekomandime leximi, mysafir i ObserverKult është profesori, shkrimtari dhe studiuesi, Xhavit Beqiri. Ja cilat janë librat që Beqiri u sugjeron të pasionuarve pas...

Rekomandime leximi nga Mehmet Elezi

Në rubrikën Rekomandime leximi, mysafir i ObserverKult është gjuhëtari, shkrimtari, diplomati e publicisti Mehmet Elezi. Ja cilat janë librat që Elezi u sugjeron të pasionuarve...
bislim ahmetaj

Rekomandime leximi nga Bislim Ahmetaj

Në rubrikën Rekomandime leximi, mysafir i ObserverKult është shkrimtari Bislim Ahmetaj. Ja cilat janë librat që Ahmetaj u sugjeron të pasionuarve pas leximit. ————————————————– Leximi për shumicën...

Rekomandime leximi nga Ndue Dedaj

Në rubrikën Rekomandime leximi, mysafir i ObserverKult është shkrimtari Ndue Dedaj Ja cilat janë librat që Dedaj u sugjeron të pasionuarve pas leximit. -------------------------------------------------- Kur nga redaksia...

Petrit Palushi: Ja cilat janë librat e parë që më lanë mbresa

Në rubrikën Rekomandime leximi, mysafir i ObserverKult është shkrimtari Petrit Palushi. Ja cilat janë librat që i kanë lënë shenjë në jetë z.Palushi. ___________________________________________ Nga Petrit...
reklamë