Ju kujtohet Ritfolk? Po kënga: Më dëgjo?…(teksti dhe video)

Ju ftojmë të ndiqni një prej këngëve më të pëlqyera të Grupit Ritfolk, “Më dëgjo”.

Më dëgjo, do të them diçka
Më pëlqen kur pranë meje rri,
Më pëlqen kur flas me ty,
Më pëlqen kur heshtim të dy,
Nuk e di pse, aha, nuk e di…

Më pëlqejnë sytë që më qetësojnë,
Ndihem keq kur dikush të vështron.
Më pëlqen të kem në krah,
Më pëlqen kur nxehesh pak,
Më merr malli…
Më merr malli kur ti je larg…

Netët e mia mendojnë për ty,
Në ëndërr më shohin vetëm dy sy,
Zgjohem dhe hënës i lutem, unë hënës ngadalë,
Ti më thuaj, më thuaj një fjalë.
Hutohem, gëzohem pa shkak,
Ndërmend kur të sjell qesh dhe qaj,
Këtë ndjenjë se kam provuar kurrë më parë
A s’më thua ç’po ndodh?

Më dëgjo, do të them diçka
Më pëlqen kur pranë meje rri,
Më pëlqen kur flas me ty,
Më pëlqen kur heshtim të dy,
Nuk e di pse, aha, nuk e di…

Netët e mia mendojnë për ty
Në ëndërr më shohin vetëm dy sy,
Zgjohem dhe hënës i lutem, unë hënës ngadalë,
Ti më thuaj, më thuaj një fjalë.

Hutohem, gëzohem pa shkak,
Ndërmend kur të sjell qesh dhe qaj,
Këtë ndjenjë se kam provuar kurrë më parë
A s’më thua çdo të ndodhë pastaj?
Me netët që mendojnë për ty,
Me ëndrrat që shohin vetëm dy sy.
Zgjohem dhe hënës i lutem, une hënës ngadalë,
Ti më thuaj më thuaj një fjalë.

Hutohem, gëzohem pa shkak,
Ndërmend kur të sjell qesh dhe qaj,
Këtë ndjenjë se kam provuar kurrë më pare,
A s’më thua ç’po ndodh?

Më dëgjo, do të them diçka!

ObserverKult

Kliko edhe:

RITFOLK: SA DUA TË JEM LARG… (TEKSTI DHE KËNGA)