Rosela Gjylbegu: Të dua edhe pse s’mjafton (teksti dhe kënga)

Muzika: Endrit Shani
Teksti: Endrit Mumajesi

Rastësia ty të sjell tek unë
Të kujtoj më detyron
Sikur të isha një pasqyrë
Për sytë e tu
E të shikosh.

Se je loti që vret
Dhimbjen ledhaton
Ti je ndjenja që flenë
Dhe sot
Sa e dua tek unë
Zërin ta dëgjoj
Do mbetet dëshirë
Kjo dashuri.

Ndonjëherë unë ndjehem bosh
Sa shumë
Ndonjëherë dhe s’e pranoj
Jo
Ka momente më mungon pa fund
Por të dua
Edhe pse s’mjafton.

Se je loti që vret
Dhimbjen ledhaton
Ti je ndjenja që flen
Dhe sot
Sa e dua tek unë
Zërin ta dëgjoj
Do mbetet dëshirë
Kjo dashuri.

Dhe akoma s’e pranoj
Atë që ndjej
Por e di dhe e kuptoj
Udhëtim vitet do jenë
Tek lotët do gjej shpresë.

Se je loti që vret
Dhimbjen ledhaton
Ti je ndjenja që flenë
Dhe sot
Sa e dua tek unë
Zërin ta dëgjoj
Do mbetet dëshirë
Kjo dashuri.

Do mbetet dëshirë
Kjo dashuri.

Nga po kjo këngëtare: Rosela Gjylbegu: Tani është vonë, të lumtur s’janë… (teksti dhe kënga)