Rozana ka disa fjalë pasi u përballë me COVID: Kini kujdes se…

Rozana ka treguar simptomat që kishte pasi u përball me COVID-19.

Këngëtarja Rozana Radi, ditë më parë bëri të ditur se rezultoi pozitiv në testin për COVID-19.

Ajo ka treguar se iu nënshtrua dy testeve për COVID, i pari doli negativ, ndërsa në të dytin rezultoi pozitiv.

Këngëtarja ishte karantinuar pasi mësoi se doli pozitive, ndërsa së fundi përmes rrjeteve sociale ka treguar eksperiencën e saj me COVID-19.

“Jam qëndrushëm! Ditët e para i kisha të tmerrshme me dhimbje të forta koke, trupi dhe djegie trupi. Kini kujdes se Corona nuk qenka shaka”, shkruan ajo.

Rozana dhe shumë të famshëm të tjerë bëjnë thirrje vazhdimisht që të aplikojnë masat mbrojtëse kundër koronavirusit.