Sadik Krasniqi: Larg janë ata

sadik krasniqi

E dashur
edhe sikur lotët tanë
të bëhen lumë liqen a det
barkën ata kurrë nuk do ta gjejnë
e t´i afrohen bregut tonë të pikëllimit

larg janë ata larg
përtej diellit përtej dritës

e dashur
t´i falemi Zotit
që s´jetojmë me mijëra vjet
në këtë zi në këtë mërzi

*nga libri “Ag muzgu”

ObserverKult


Lexo edhe:

SADIK KRASNIQI: JETO DHE VDIS NATYRSHËM!