Shkëlzen Halimi: Vjeshta e shpirtit

Secili shpirt
e ka edhe vjeshtën e vet
që është me shi
me bubullima
me acar
dhe me shumë dhimbje
për të dashurit
që shkëputen nga jeta
si gjethet e verdha
nga degët e pemës

ObserverKult