Sidrit Bejleri dhe Denisa Gjezo: Sa mall paskam për ty sot… (teksti dhe muzika)

Ju ftojmë të lexoni tekstin e këngës “Sa nji jetë” të kënduar nga Sidrit Bejleri dhe Denisa Gjezo!

Sa mall paskam për ty sot!
Ditët pa ty s’janë njësoj.
Lulet duken bardh-e-zi
n’kopshtin tim të dashnisë.

Ishim bashkë, sa vite, sa?
Jo asgjë nuk mund t’i fshijë!
Oh…, pra duhet t’i harroj!
Por çdo çast më kthen te ti!

A do na vyshket vallë ne kjo dashni?
Sa do zgjasë? Jo, nuk e di!
Sa nji vjeshtë, a sa nji jetë?
Por të dua me të vërtet!

Sa mall paskam për ty sot!
Ditët pa ty s’janë njësoj.
Lulet duken bardh-e-zi
n’kopshtin tim të dashnisë.

Ishim bashkë, sa vite, sa?
Jo asgjë nuk mund t’i fshijë!
Oh…, pra duhet t’i harroj!
Por çdo çast më kthen te ti!

A do na vyshket vallë ne kjo dashni?
Sa do zgjasë? Jo, nuk e di!
Sa nji vjeshtë, a sa nji jetë?
Por të dua me të vërtet!

Sa një vjeshtë, a sa një jetë?
Veç ty të dua!

ObserverKult

Lexo edhe:

VAÇE ZELA: DJALOSHI DHE SHIU (TEKSTI DHE KËNGA)