Sigurohu t’i kesh duart e pastra, para se të prekësh zemrën e dikujt!

Thënie frymëzuese nga Anna Magnani:

Mos më hiqni asnjë rrudhë! I kam paguar shtrenjtë të gjitha.

Të mjerë nuk janë ata që e kanë portofolin bosh, të mjerë janë ata që e kanë shpirtin bosh.

Mos kini besim tek njerëzit që qelben nga përsosmëria, sepse jeta përbëhet nga gabime dhe lëndime.

Pasionet e mëdha nuk ekzistojnë: ato janë fantazitë e gënjeshtarëve. Ka vetëm disa dashuri të vogla që mund të zgjasin pak ose një kohë të gjatë.

Sigurohu t’i kesh duart e pastra, para se të prekësh zemrën e dikujt./ ObserverKult