Silvana Kola-Loka: Këto janë kohë të vështira për dashurinë!

Silvana Kola-Loka

Nga: Silvana Kola-Loka

Gjithçka që prodhohet sot nga media (sidomos media sociale) ose e bën njeriun të dashurohet me një vete të rreme ose e nxit ta urrejë veten sepse nuk mund të jetë si standardet krejt joreale të shfaqura në ekran.

Ngado ta kthesh, në fund të ditës, individi nuk është veçse një qenie që ropatet të gjejë pak paqe në prani të vetes, por e gjen të pamundur në (thuajse) jermin që buron ose nga mbidashurimi me një vete që fshihet pas filtrave ose nga tëhuajsimi nga një vete e cila nuk do jetë kurrë mjaftueshëm e mirë për ta dashur!

Këto janë kohëra të vështira për dashurinë!
Vështirë se mund të dashurohet tjetri nëse nuk dashurohet fort vetja!
Dashuria për tjetrin kërkon të kapërcehet vetja! Po si mund të kapërcehet diçka që nuk shihet dot qartësisht, për atë që është në të vërtetë?!

ObserverKult


Lexo edhe:

SILVANA KOLA-LOKA: E KAM DASHUR AQ SHUMË…

Kliko edhe:


ROVENA LULE FLET HAPUR: AKTORËT JANË TË DETYRUAR TË BËJNË KOMPROMISE PËR HIR TË TË ARDHURAVE

Aktorja e njohur, Rovena Lule ka deklaruar se aktorët janë të detyruar të bëjnë kompromise për hir të të ardhurave.

Gjatë intervistës në emisionin “Pas Mesnate” në ABC News, ajo u shpreh se cilësia nuk duhet të humbi, pavarësisht se publiku ka nevojë të argëtohet.

Sipas Lules, aktorët duhet ta edukojnë publikun të shohë të shfaqje cilësore si drama, ashtu dhe komedi.

“Të gjithë kanë nevojë të punojnë dhe jetojnë. Ne kemi zgjedhur të jemi në këtë profesion, pavarësisht se është shumë i vështirë dhe nuk bëjmë asgjë tjetër përveç këtij, asnjë punë tjetër.

Tekstin e plotë e gjeni KETU

ObserverKult