reklamë

Etiketim: observerkult frederik rreshpja

Me një jetë të vështirë prej poeti, natyrshëm i trishtuar, si dhe përndjekjes politike, Frederik Rreshpja mbeti i pavlerësuar për kohën

Frederik Rreshpja: Po të pres…

Frederik Rreshpja: Udha e liqenit

reklamë