reklamë

Etiketim: observerkult xhelal ademi

Nëse s'do të kem më, ti s’bëhesh "ish", E mua "ish" s'do më duket kurrë vetja. Kur një shpirt i vetëm ndahet në dysh, Me ndarjen, varroset edhe e djeshmja.

Xhelal Ademi: Heshtje dhe mall

reklamë