Tagore: Do të doja, por s’kam guxim të ulem pranë teje

Rabindranath Tagore:

Do të doja të ulesha pranë teje në heshtje, por nuk kam guxim: kam frikë se do të më kërcejë zemra përpjetë. Prandaj flas budallalliqe dhe e fsheh zemrën time pas fjalëve. E trajtoj mizorisht dhembjen time nga frika se ti mund të bësh të njëjtën gjë.

ObserverKult

LEXO EDHE: RABINDRANATH TAGORE: KUR DITA LARGOHET