“Të lutem më harro” kënga e paharruar nga grupi i njohur “Hareja” (Teksti dhe video)

Ju ftojmë ta ndiqni këngën “Nuk është ashtu” të kënduar nga Grupi “Hareja “

Nuk është ashtu si thua ti
Çdo herë diçka do t’më gënjesh
E drejta vështirë n’shesh depërton
Fjala e rrejshme shpejt kalon…

T’kujtohen ato fjalë që aspak si dua
Që ti mi ke thënë e prapë mi thua
Përse po të pyes, ashtu më shikon
E bëhesh sikurse fare s´më kupton…

E vërtetë është kjo që tash të thashë
E dashura ime, mos u hidhëro
Të lutem mos qaj mua më dëgjo
Dua përgjithmonë t´më harrosh…

Çdo herë në fillim bëhesh e shqetësuar
E në fund mbetesh e hidhëruar
Rrugëdalje për këtë e dashur kërkoj
Tjera … unë do të shikoj …

Këngëngmund ta dëgjoni duke klikuar KËTU

ObserverKult


Lexo edhe:

SABRI FEJZULLAHU: KUR NJË DITË DO TË KTHEHESH PRAPË TEK UNË (TEKSTI DHE KËNGA)

“Kush i lanë vitet e mia”, intepreton Sabri Fejzullahu

Kur një ditë do të kthehesh prapë tek unë
mbase i ke humbur t’gjitha n’botë.
E përbuzur dhe pa krenari
Kokëulur e sytë të pikojnë lot.

– Kush m’i lanë vitet e mia tash?
Kush ma kthen buzëqeshjen që kam humb?
Kush mi kthen netët e gjata mu?
Shumë vite kaluan, e tash është vonë.

Mik të ngushtë tash kam vetminë,
ndërsa natën unë e kam vëlla –
e dashnore kam pikëllimin
mos u kthe, se s’dua me t’pa

Tekstin e plotë të këngës mund ta shikoni KËTU:

ObserverKult