Tina Turner: U mësova të dëgjoj zemrën time…

tina turner

Nga Tina Turner

U mësova të dëgjoj zemrën time, e cila më mësoi se unë dhe ti jemi të lidhur me njëri-tjetrin dhe me gjithçka tjetër në këtë planet. Ne jemi të bashkuar nga natyra misterioze e vetë jetës. Nga energjia themelore krijuese e universit.

Në këtë botë, në botën tonën të komplikuar, ku ka shumë kontradikta, ne gjejmë bukuri të na lë pa frymë, në vendet më të pamundshme. Ylberët më të shndritshëm shfaqen pas reve më të rënda të stuhisë. Fluturat madhështore dalin nga fshikëzat më të dobëta. Dhe lulet më të bukura të zambakut lulëzojnë nga balta më e thellë dhe më e trashë.

Pse mendoni se jeta funksionon në këtë mënyrë?

Ndoshta ato ylberë, flutura dhe lule zambak uji kanë për qëllim të na kujtojnë se bota jonë është një vepër arti mistike – një kanavacë universale mbi të cilën ne të gjithë pikturojmë historitë tona, ditë pas dite, përmes penelave të mendimeve, fjalëve dhe veprave tona.

ObserverKult


tina turner

Lexo edhe:

VDES LEGJENDA E MUZIKËS, TINA TURNER

Këngëtarja Tina Turner, hitet klasike të së cilës, sikurse The Best dhe What’s Love Got to Do With It, e bënë atë një superyll, ka vdekur në moshën 83-vjeçare.

Turner ka pasur një sërë problemesh shëndetësore viteve të fundit, përfshirë edhe kancer, një sulm dhe probleme me veshka.

Në një intervistë të dhënë më 2018, ajo ka thënë:

“Njerëzit mendojnë se jeta ime ka qenë e vështirë, mirëpo unë mendoj që kam pasur rrugëtim të mrekullueshëm.

Me kalimin e viteve e kupton se nuk është e rëndësishme çfarë të ka ndodhur, por si e ke menaxhuar situatën”.

Tekstin e plotë mund ta lexoni KËTU:

ObserverKult