Jamarbër Marko: Unë do të kthehem

fjalët e fundit jamarbër marku

Unë do të kthehem
Dhe kur të gjithë të më kenë harruar
Kur nëna të ketë shterur
Lotin e fundit
Kur e dashura të mos dijë më
Ç’është dashuria
Kur miku i fundit të luajë shah
Me vdekjen
Do të kthehem për të jetuar edhe njëherë
Hapin e ashpër të lozonjares jetë.

ObserverKult

——————————

Lexo edhe:

Jamarbër Marko: Presim veç një diell të ri…