Unë do të përgatitem, dhe një ditë shansa ime do të vijë!

Në vazhdim gjeni disa thënie motivuese nga Abraham Linkoln.

“Unë ec ngadalë drejt të ardhmes time, por kurr nuk kthehem mrapa.”

“Ata që kërkojnë të keqen tek një person, do ta gjejnë atë.”

“Kur arrini fundin e litarit, lidhni një nyje dhe mbajuni për të.”

“Sigurohuni që keni vënë këmbët mirë, pastaj qëndroni të fortë.”

“Më mirë të jem askushi, se të jem një njeri i keq.”

“Karakteri është si një pemë, dhe reputacioni është hija e saj. Hija është ajo që mendojmë që është, por pema është ajo e vërteta.”

“Mënyra më e mirë për të parashikuar të ardhmen, është ta krijosh atë.”

“Unë do të përgatitem, dhe një ditë shansa ime do të vijë.”

“Gjërat mund të vijnë tek ata që presin, mirëpo vetëm gjërat që janë lënë nga ata që lëvizin.”

“Më jepni 6 orë për të prerë një pemë, dhe unë do të kaloj 4 orët e para duke prehur sëpatën.”

“Jam pro të drejtave të kafshëve, dhe të njerëzve. Kjo është mënyra e duhur njerëzore.”

“Unë mundohem të bëj më të mirën që di, deri në fund.”/ ObserverKult