Rashë në dashuri me guximin, sinqeritetin dhe vetërespektin e saj të zjarrtë

F. Scott Fitzgerald:

“Unë rashë në dashuri me guximin, sinqeritetin dhe vetërespektin e saj të zjarrtë. Ishin këto gjëra tek të cilat besoja unë, madje edhe nëse e gjithë bota do të jepej pas dyshimit të egër se ajo nuk ishte ashtu siç duhej të ishte. E dua atë dhe kjo është fillimi i gjithçkaje.”

ObserverKult