“Vetëm 5 minuta” kënga e paharruar e këngëtarit të ndjerë, Agron Berisha

Kënga “Vetëm 5 minuta” e intepretuar nga Agron Berisha

E bukur, simpatike je,
T’gjitha ti i ke,
Plotësoma dëshirën,
vetëm një herë.

Miss të quajnë në shkollë,
E dimë edhe ne,
Nuk është kompliment,
por gjë e vërtetë.
Ty çdo kush të ëndërron…
Ty çdo kush të dëshiron…


Vetëm pesë minuta
e jo më shumë,
plotësoma dëshirën
të jesh me mu…

ObserverKult


Lexo edhe:

AGRON BERISHA: SONTE NË NATË TË ERRËT TË KUJTOJ (TEKSTI DHE KËNGA)

Sonte në natë të errët të kujtoj
i trazoj ëndrrat të këtij qyteti
të qytetit ku jam
a m’beson
unë i thërras në argëtim.

Ëndërr, o ëndërr
dëshirën ti çoja asaj
dhe thuaj më të dashurës
se unë një ditë do të kthehem në atdhe...

Këngën e plotë e gjeni KËTU