Video: Kënga konkurruese e Festina Mejzinit në Festivalin e Këngës në RTSH

Këngëtarja nga Kosova u bë pjesë e skenës në vitin 2011 me pjesëmarrjen e saj në X-Factor Albania. Më pas ka marrë pjesë rregullisht nëpër festivale dhe koncerte të ndryshme.
Rikthehet për herë të tretë ne Festivalin e Këngës.
Aktualisht po punon për albumin e saj, me shpresën për ta publikuar sa më shpejt të jetë e mundur.

Ajo prezentohet me këngën “Kush je ti dashuri”

Teksti: Jorgo Papingji
Muzika: Flamur Shehu