VIDEO-POEZI: Agim Vinca lexon poezitë e tij: Sërish, I jashtëzakonshëm, Udhëtimi i fundit i motrës sime, Ç’ka që vajton kjo erë e marrë dhe Pa lamtumirë

VIDEO-POEZI: Agim Vinca lexon poezitë e tij: Sërish, I jashtëzakonshëm, Udhëtimi i fundit i motrës sime, Ç’ka që vajton kjo erë e marrë dhe Pa lamtumirë

VIDEO-POEZI: Agim Vinca lexon poezitë e tij: Sërish, I jashtëzakonshëm, Udhëtimi i fundit i motrës sime, Ç’ka që vajton kjo erë e marrë dhe Pa lamtumirë

Gepostet von ObserverKult am Dienstag, 15. September 2020