(Video) Takim poetik me Rita Petron /Festivali Poetik i Prishtinës 2

Ju ftojmë ta ndiqni Takimin poetik me shkrimtaren Rita Petro, mbajtur në Natën e parë të Festivalit Poetik të Prishtinës.

Gjatë takimit kishte diskutim me autoren dhe lexim poetik.

ObserverKult


Kliko edhe:

(VIDEO) HOMAZH PËR ADEM GASHIN/ FESTIVALI POETIK I PRISHTINËS