Vilat e “Rolling Hills” merren si model për fshatin shqiptar në librat e historisë, reagime në rrjet

Një rrjetet sociale po qarkullon një fotografi, ku shihet se në librin e historisë së klasës së katërt një prej lagjeve më të pasura rreth Tiranës është sjell si model i fshatit shqiptar.

Ky fakt ka shkaktuar zemërim të qytetarëve, pasi një gjë e tillë nuk paraqet një realitet shqiptar, transmeton ‘alb24.news’.

Në ato vila jetojnë të pasurit dhe kushtojnë nga disa qindra mijëra euro në miliona euro që një fshatar nuk do mund t’i blinte kurrë me të ardhurat që sjell puna në fshatin shqiptar.

LEXO EDHE: FILMI “MBIJETESA DHE SHKOLLA” FITON “ÇMIMIN E PUBLIKUT” NË TIRA