Anila Toto: Çmendurisht të kam dashur!

fjalës anila toto

Të kam dashur,
Çmendurisht të kam dashur!
Dhe pse dashuritë, thonë
s’rrojnë përjetësisht.

Nuk dihesha fajtore,
as cipëplasur,
largohesha
e i tërboheshim
vetmisë.
Të kam dashur!

Pabesisht të kam dashur
Si ndryshe mund t’i thirret
Çmendurisë ?!..

ObserverKult


Lexo edhe:

ANILA TOTO: Ç’TË DHEMB, GRUA?