Anita Bitri: Dua që ta mbajë sekret (kënga dhe teksti)

Kishe vënë prapë tek adresa,
veç germën e parë
Pas një germe plot kuptim,
kot fshihesh more djalë.

Më shohin mua shoqet, me dyshim
Ato s’të njohin, emrin jo s’ta dinë
Dua që ta mbaj sekret, por mundohem kot
Lulet ngjyrën, yllit dritën,
nuk ia fshehin dot.

Lëndinë e pashkelur, dashuria e parë
Lulet e majit i çel në janar
Dashuria e parë.

Sa njerëz dashurojnë,
s’e ruajnë dot sekretin
Se s’mund ta fshehin detin
Ndaj dhe shoqet më ngacmojnë,
ashtu si unë
dhe ato e dinë.