ARS: Intervistë me Vlora Nikçin, autore e librit “Kangë popullore erotike” (Video)

Ju ftojmë të shikoni intervistën me autoren, Vlora Nikçin, lidhur me librin e saj, “Kangë popullore erotike”.

Intervista është realizuar nga redaktori i ObserverKult, Valon Krasniqi.

ObserverKult


Lexo edhe:

ARS: INTERVISTË ME SHKRIMTARIN DHE STUDIUESIN GËZIM ALIU (VIDEO)