Austin: I ke dhënë emër shpirtit tim!

Jane Austin:

“…I ke dhënë emër shpirtit tim. Për një moment ndodhem në agoni, dhe për një moment tjetër jam plot shpresë.
Të lutem më thuaj se nuk jam vonë, dhe se këto ndjenja janë të vlerësuara në mënyrë reciproke.
Unë të jepem përsëri, duke të ofruar zemrën time tani më shumë se kurrë. Zemrën të cilën e ke shkatërruar pothuajse tetë vite e gjysmë. Dhe, mos e merr guximin të thuash se më ke harruar dhe se burrat harrojnë më lehtë dhe më shpejtë se gratë. Unë të dua vetëm ty. Kështu ka qenë gjithmonë…”/ ObserverKult