Bardhyl Londo: Vetën e vrasim përditë

Bardhyl Londo

Vetën e vrasim përditë
në tavolina të pista kafenesh
në rrjeshta të ndytë gazetash
në qarqe prapësish, intrigash
vritemi në një vdekje të ngadaltë
dhe, oh, zot,
s’arrijmë ta kuptojmë vetëvrasjen tonë
vjen pastaj një çast merr revolverin
këmbëza nuk hiqet
ke vdekur prej kohësh.
I vdekuri nuk vetvritet.

ObserverKult

Lexo edhe:

Bardhyl Londo: Na janë mbaruar fjalët