Benedetti: Nuk e kisha imagjinuar kurrë që lumturia mund të sillte kaq trishtim

ObserverKult ua sjell disa nga thënie të shkrimtarit, Mario Benedetti:

Nganjëherë fjalët e mia bëhen të holla si era dhe luajnë me flokët e tu.

Ndjenja e fajit i jep më shumë shije mëkatit.

Nuk e kisha imagjinuar kurrë që lumturia mund të sillte kaq trishtim.

Edhe ne, ashtu si uji që rrjedh, jemi kalimtarë në kërkim të një deti.

Sa shumë gjëra dimë që shkojnë përtej fjalëve.

Fëmijëria është një privilegj i pleqërisë. Nuk di përse e kujtoj tani më qartë se kurrë.

ObserverKult